XETDNSbeta
Felhő alapú DNS szolgáltatás.

Napokig toporogsz egy helyben, mert a szolgáltatód nem állítja be a domained DNS rekordjait? Áll a projekted, mert nem képesek elvégezni pár kattintást?

A XetDNSbeta több szerverrel szolgálja ki a domained világszerte, amiket a rendszerünk folyamatosan monitoroz is.
Ha valamelyik szerverünk mégis elérhetetlenné válna, akkor rögtön a felhasználóhoz legközelebb álló lép a helyébe, így nincsenek “műsorszünetek”!

Már tag vagy? Jelentkezz be.


XETDNSbeta világszerte szolgálja ki domained, ingyen.

Szolgáltatásunk 100%-ban magyar fejlesztés, a világ több pontján üzemelő felhő alapú rendszer gyorsabb elérést és jelentősen nagyobb stabilitást ad a weboldaladnak.

Mi a legnagyobb előnye?

A világ bármely pontjáról a lehető leggyorsabb eléréseket biztosítjuk, hiszen nem lehetsz ma versenyben, ha nem ügyfeleid nem érik el elég gyorsan a weboldalad!

Mennyire biztonságos?

Teljes mértékben. A felhő alapú DNS szolgáltatás sajátossága miatt a világon mindenhol lesz névszervered. Történjék bármi, a weboldalad mindig elérhető. Ha az egyik kiszolgáló szerverünk bármi miatt elérhetetlenné válna, azonnal a helyébe lép egy másik.

Mennyibe kerül?

Ingyenes, még csak szívességet sem kérünk érte cserébe. Bárkinek a rendelkezésére bocsájtjuk a XetDNSbeta szolgáltatást, külön díjazás felszámítása nélkül.

Használd szolgáltatásunkat azonnal, ingyen.

Már tag vagy? Jelentkezz be.