SMTP szolgáltatás

Biztonságos e-mailezés egyszerűen bárhonnan egyetlen beállítással

smtp service

SMTP szolgáltatás

Sokat ingázol,
távol az irodától?

Napjainkban egyre többet utazunk. A mobilinternet és ingyenes hotspotok adta lehetőségeknek köszönhetően gyakorlatilag bárhol elérhetjük leveleinket.

Azonban, hogy küldeni is tudj, mindenhol az adott szolgáltató SMTP adatait kellene beállítanod. Enélkül nem fogsz tudni a levelező kliensed segítségével leveleket küldeni. Nyilvános helyeken (McDonald’s, plázák, pubok) ez gondot okozhat, hiszen nem ismerjük a szolgáltató SMTP szervereinek adatait. Ezekre a problémára nyújt megoldást SMTP szolgáltatásunk.

Bármikor, bárhonnan

Ne várasd meg ügyfeleidet a válaszlevéllel! Küldj levelet azonnal laptopodról, mobilról útközben vagy akár külföldről!

Gyors, egyszerű beállítás

A beállítás nem igényel szaktudást, e-mail kliensedben csak egyszer kell rögzítened a kapott adatokat, és már küldheted is a leveleket! Ha elakadnál, ne aggódj, segítünk!

Azonnal használatra készen

Hozzáférésed elkészítésének folyamata teljesen automatizált, a rendelésedtől kezdve, a felhasználói adataid elküldéséig. Nem számít az időzóna-eltolódás sem!

990 Ft /év

Privát

Remek privát célú levelezéshez, vagy az SMTP teszteléséhez

900 db
elküldhető levél havonta

30 email
napi limit

Korlátlan
domain / e-mail cím

6.990 Ft /év

Start

Tökéletes választás általános üzleti és privát igényekre javasolt 5 főig

6000 db
elküldhető levél havonta

200 email
napi limit

Korlátlan
domain / e-mail cím

9.990 Ft /év

Üzleti

Ideális választás PR ügynökségeknek, illetve 5 főnél nagyobb cégeknek

30 000 db
elküldhető levél havonta

1000 email
napi limit

Korlátlan
domain / e-mail cím

Egyedi árazás

Hírlevél

Ha nagy mennyiségű levelet kívánsz küldeni, egyedi ajánlatot adunk

akár 2.000.000 db
elküldhető levél havonta

Nincs
napi limit

Korlátlan
domain / e-mail cím

Az árak nettó árak, nem tartalmazzák az áfát.

FIZESS KRIPTOVALUTÁVAL

50+ kriptovalutát elfogadunk

GYIK

Gyakran ismételt kérdések
STMP szolgáltatásunkról

Kérdésed maradt? Kollégáink szívesen válaszolnak.

Igen, tetszőleges tetszőleges számú feladó domain névvel használható. Limit csak a naponta/havonta kiküldhető levelek számára van.

Amennyiben ön valamilyen harmadik félnél levő, tipikusan ingyenes email szolgáltatást használ (tipikusan gmail, freemail, stb.) és levelezésnél ezt a fiókot szeretné feladóként használni, akkor szinte biztosan fel fognak merülni problémák a levelek megérkezésével kapcsolatban. Sajnos ez esetben nem nagyon tudunk mit tenni. A Gmail.com szigorított a levélbefogadási szabályain és a helytelen SPF rekordú domainneket visszadobja. Azonban nem sok esélyt látunk, hogy pl. a Gmail szolgáltató bármilyen külső SMTP szolgáltató adatait felvegye a domainje SPF rekordjai közé. (Mint például a miénket) 🙁

Az egyedüli megoldás, hogy a @gmail.com -val történő levelezés során a gmail.com SMTP szerverét használja a levélküldéshez vagy a gmail webes felületét.

Ellenben, ha van saját domain neve, akkor annak a beállításaiban felveheti a mi SPF rekordunkat és így tudja azzal a domain névvel, mint feladóval használni az SMTP szolgáltatásunkat.

Amennyiben még nincs domain neve, ennek a létrehozásában és a teljes ügyintézésben is tudunk önnek segíteni.

A rendelés kiegyenlítése után, rendszerünk részletes információkat fog küldeni Neked a szolgáltatás beállításáról. Ha többet szeretnél megtudni vagy kérdésed merült fel, ne habozz írni Nekünk!

A spamelés elleni háborúban új mérföldkőhöz érkeztünk. A jobb kézbesítési arány érdekében bevezettük a DKIM (DomainKeys Identified Mail) kriptográfiai aláírást. Ez azt jelenti, hogy minden tőlünk, az SMTP szolgáltatásunkkal kiküldött emailt a küldés előtt digitálisan aláírunk, ezzel fokozzuk a levél hitelességét.

Amikor a címzett levelezőszervere átveszi tőlünk a digitálisan aláírt levelet, könnyebben elfogadja, kisebb eséllyel fogja levélszemétnek (spamnek) érzékelni, így sokkal biztosabban ér célba a fontos leveled. Ez a napi használatban annyit jelent, hogy mostantól például a GMail.com címekre küldött emailek is sokkal nagyobb számban érnek célba és sokkal hamarabb, mert nagyobb bizalommal van a DKIM technológiával aláírt levelek iránt a Google is. (A DKIM digitális aláírás a levél technikai fejlécében helyezkedik el, tehát nem látszik a levél olvasásakor, nincs vizuális megjelenése. Csak a szolgáltatók levélszerverei számára értelmezhetők és csak a szerverek látják az aláírást.)

Ezek is tetszhetnek

Virtuális szerver

Csomagok már 1.390 Ft /hó áron

Webtárhely

Csomagok már 669 Ft /hó áron