Sokat jársz külföldön, vagy távol az irodától?

Mivel napjainkban egyre többet utazunk, illetve a mobilinternet és ingyenes hotspotok adta lehetőségeknek köszönhetően gyakorlatilag bárhol elérhetjük leveleinket! Azonban, hogy küldeni is tudj, mindenhol az adott szolgáltató SMTP adatait kellene beállítanod. Enélkül nem fogsz tudni a levelező kliensed segítségével leveleket küldeni. Nyilvános helyeken (McDonald’s, plázák, pubok) ez gondot okozhat, hiszen nem ismerjük a szolgáltató SMTP szervereinek adatait.

Céges levelezésed utazás közben is ugyanolyan megbízhatóan kell működjön, mintha az irodában ülnél. Ennek megoldásaként veheted igénybe tőlünk szolgáltató-független SMTP szervereinket, és a jövőben egyetlen beállítással, bárhonnan, bármikor szabadon küldhetsz leveleket!

Csomagok

Mobilitás.

Ne várasd meg ügyfeleidet a válaszlevéllel! Küldj levelet azonnal laptopodról, mobilról útközben vagy akár külföldről!

Azonnal.

Hozzáférésed elkészítésének folyamata teljesen automatizált, a rendelésedtől kezdve, a felhasználói adataid elküldéséig. Nem számít az időzóna-eltolódás sem!

Egyszerűen.

A beállítás nem igényel szaktudást, e-mail kliensedben csak egyszer kell rögzítened a kapott adatokat, és már küldheted is a leveleket! Ha elakadnál, ne aggódj, segítünk!

CSOMAGJAINK HAVIDÍJAS KONSTRUKCIÓBAN IS RENDELHETŐK

INGYENES
Free

Remek privát célú levelezéshez, vagy a szolgáltatásunk teszteléséhez

50 db
havonta küldhető email

nincs
napi email limit

KIPRÓBÁLOM

5990 Ft /év
Office

Tökéletes megoldás általános célú üzleti és privát igényekre, 1-5 fő számára

6000 db
havonta küldhető email

200 db
napi email limit

MEGRENDELEM

7990 Ft /év
Enterprise

Ideális választás PR ügynökségeknek, illetve 5 főnél nagyobb cégeknek

30 000 db
havonta küldhető email

1000 db
napi email limit

MEGRENDELEM

Személyre szabott
Hírlevél

Ha nagy mennyiségű levelet kívánsz küldeni, egyedi ajánlatot adunk

korláltlan
havonta küldhető email

nincs
napi email limit

AJÁNLATKÉRÉS

Az árak nettó árak, nem tartalmazzák az áfát.

DKIM digitális aláírás minden levélhez *
* Az ingyenes csomagban nem elérhető

TLS, SSL titkosított kapcsolat

99% rendelkezésre állás

A rendszer minden országból elérhető

A spamelés elleni háborúban új mérföldkőhöz érkeztünk. A jobb kézbesítési arány érdekében bevezettük a DKIM (DomainKeys Identified Mail) kriptográfiai aláírást. Ez azt jelenti, hogy minden tőlünk, az SMTP szolgáltatásunkkal kiküldött emailt a küldés előtt digitálisan aláírunk, ezzel fokozzuk a levél hitelességét.

Amikor a címzett levelezőszervere átveszi tőlünk a digitálisan aláírt levelet, könnyebben elfogadja, kisebb eséllyel fogja levélszemétnek (spamnek) érzékelni, így sokkal biztosabban ér célba a fontos leveled. Ez a napi használatban annyit jelent, hogy mostantól például a GMail.com címekre küldött emailek is sokkal nagyobb számban érnek célba és sokkal hamarabb, mert nagyobb bizalommal van a DKIM technológiával aláírt levelek iránt a Google is. (A DKIM digitális aláírás a levél technikai fejlécében helyezkedik el, tehát nem látszik a levél olvasásakor, nincs vizuális megjelenése. Csak a szolgáltatók levélszerverei számára értelmezhetők és csak a szerverek látják az aláírást.)

A rendelés kiegyenlítése után, rendszerünk részletes információkat fog küldeni Neked a szolgáltatás beállításáról. Ha többet szeretnél megtudni vagy kérdésed merült fel, ne habozz írni Nekünk!

Elfogadott fizetőeszközök