SMTP szolgáltatás

Biztonságos e-mailezés egyszerűen bárhonnan egyetlen beállítással

smtp service

SMTP szolgáltatás

Sokat ingázol,
távol az irodától?

Napjainkban egyre többet utazunk. A mobilinternet és ingyenes hotspotok adta lehetőségeknek köszönhetően gyakorlatilag bárhol elérhetjük leveleinket.

Azonban, hogy küldeni is tudj, mindenhol az adott szolgáltató SMTP adatait kellene beállítanod. Enélkül nem fogsz tudni a levelező kliensed segítségével leveleket küldeni. Nyilvános helyeken (McDonald’s, plázák, pubok) ez gondot okozhat, hiszen nem ismerjük a szolgáltató SMTP szervereinek adatait. Ezekre a problémára nyújt megoldást SMTP szolgáltatásunk.

Bármikor, bárhonnan

Ne várasd meg ügyfeleidet a válaszlevéllel! Küldj levelet azonnal laptopodról, mobilról útközben vagy akár külföldről!

Gyors, egyszerű beállítás

A beállítás nem igényel szaktudást, e-mail kliensedben csak egyszer kell rögzítened a kapott adatokat, és már küldheted is a leveleket! Ha elakadnál, ne aggódj, segítünk!

Azonnal használatra készen

Hozzáférésed elkészítésének folyamata teljesen automatizált, a rendelésedtől kezdve, a felhasználói adataid elküldéséig. Nem számít az időzóna-eltolódás sem!

Ingyenes

Privát

Remek privát célú levelezéshez, vagy a szolgáltatásunk teszteléséhez

50
havi kimenő levélig

nincs
napi limit

5990 Ft /év

Start

Tökéletes választás általános üzleti és privát igényekre javasolt 5 főig

6000
havi kimenő levélig

200 email
napi limit

7990 Ft /év

Üzleti

Ideális választás PR ügynökségeknek, illetve 5 főnél nagyobb cégeknek

30.000
havi kimenő levélig

1000 email
napi limit

Egyedi árazás

Hírlevél

Ha nagy mennyiségű levelet kívánsz küldeni, egyedi ajánlatot adunk

Korlátlan
havi kimenő levél

Nincs
napi limit

Az árak nettó árak, nem tartalmazzák az áfát.

FIZESS KRIPTOVALUTÁVAL

50+ kriptovalutát elfogadunk

GYIK

Gyakran ismételt kérdések
STMP szolgáltatásunkról

Kérdésed maradt? Kollégáink szívesen válaszolnak.

A rendelés kiegyenlítése után, rendszerünk részletes információkat fog küldeni Neked a szolgáltatás beállításáról. Ha többet szeretnél megtudni vagy kérdésed merült fel, ne habozz írni Nekünk!

A spamelés elleni háborúban új mérföldkőhöz érkeztünk. A jobb kézbesítési arány érdekében bevezettük a DKIM (DomainKeys Identified Mail) kriptográfiai aláírást. Ez azt jelenti, hogy minden tőlünk, az SMTP szolgáltatásunkkal kiküldött emailt a küldés előtt digitálisan aláírunk, ezzel fokozzuk a levél hitelességét.

Amikor a címzett levelezőszervere átveszi tőlünk a digitálisan aláírt levelet, könnyebben elfogadja, kisebb eséllyel fogja levélszemétnek (spamnek) érzékelni, így sokkal biztosabban ér célba a fontos leveled. Ez a napi használatban annyit jelent, hogy mostantól például a GMail.com címekre küldött emailek is sokkal nagyobb számban érnek célba és sokkal hamarabb, mert nagyobb bizalommal van a DKIM technológiával aláírt levelek iránt a Google is. (A DKIM digitális aláírás a levél technikai fejlécében helyezkedik el, tehát nem látszik a levél olvasásakor, nincs vizuális megjelenése. Csak a szolgáltatók levélszerverei számára értelmezhetők és csak a szerverek látják az aláírást.)

* Az ingyenes csomagban nem elérhető

Ezek is tetszhetnek

Virtuális szerver

Csomagok már 890 Ft /hó áron

Webtárhely

Csomagok már 669 Ft /hó áron